Reskan apteekki muutoksen tuulissa

Muuttomme Reskalle on poikinut paljon myönteistä palautetta. Keskeisen sijainnin lisäksi uudet, esteettömät tilat ja laajentunut tuotevalikoima ovat saaneet asiakkailta kiitosta. Myös nopea, ystävällinen ja asiantunteva palvelu ovat asioita, joita olette nostaneet erityisesti esille.

Viime kesän aikana julkaistiin kaksi mielenkiintoista apteekkeja koskevaa tutkimusta. Taloustutkimus Oy kartoitti asiakkaiden tyytyväisyyttä apteekissa asiointiin. Tutkimuksen mukaan suomalaiset pitävät apteekkeja luotettavina, asiantuntevina ja vastuullisina yrityksinä. Lähes kaikki vastaajat, 95 prosenttia, olivat tyytyväisiä edelliseen apteekkikäyntiinsä.

Valitut Palat teetti laajan tutkimuksen, jossa selvitettiin mihin ammattiryhmiin suomalaiset luottavat eniten – apteekin ammattilaiset nousivat kärkeen palomiesten ohella. Apteekin työntekijään luottaa lähes jokainen suomalainen, siis 96 prosenttia!

Kannustavaa palautetta on aina mukava saada, mutta vielä on paljon asioita, joissa haluamme kehittyä ja palvella teitä entistä paremmin. Käynnistämme syyskuussa laajan avainasiakasohjelman. Kun tulet mukaan, saat liittymislahjan ja selkeitä rahanarvoisia, terveyttä ja hyvinvointia edistäviä etuja. Liittyminen on vaivatonta ja nopeaa, sillä voit käyttää omaa KELA-korttiasi avainasiakaskorttina. Helppoa ja yksinkertaista!

Tulemme järjestämään  Reskan apteekissa lukuisia kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tapahtumia ja kampanjoita. Tiedotamme niistä erikseen tarkemmin.

Lämpimästi tervetuloa uudeksi avainasiakkaaksemme!